• --
  • :
  • --
  • |
  • року



Архів новин Пошук новин RSS


< Попередня новина

Для виконання природоохоронних завдань партнери Українського ТОП подарували для НПП «Зачарований край» мотоцикли


Учорашній день був холодним і дощовитим, проте він був особливим для колективу НПП «Зачарований край». Давні друзі та партнери – представники Українського Товариства охорони птахів – директор Олег Дудкін та керівник природоохоронного відділу Ольга Яремченко завітали до парку, щоб обговорити перспективи розширення парку, підбити підсумки та вирішити поточні питання у рамках проекту «Збереження карпатських пралісів». 
Надзвичайно важливим і приємним є те, що в черговий раз в рамках проекту «Збереження карпатських пралісів», впроваджуваного Українським товариством охорони птахів (партнер міжнародної природоохоронної асоціації BirdLife International ) за участі та за фінансової підтримки Франкфуртського зоологічного товариства (FZS, Німеччина), у черговий раз покращено матеріально-технічне забезпечення НПП «Зачарований край»: працівникам лісової охорони передано два нові мотоцикли марки Honda для проведення природоохоронних заходів та здійснення патрулювання території  парку.  
Директор НПП «Зачарований край» І.М. Піняшко від себе особисто та від імені колективу парку висловлює щиру подяку Українському товариству охорони птахів за надану допомогу, а також за постійну фінансову та матеріальну підтримку, завдяки чому створено комфортні умови для працівників парку та посилено природоохоронну спроможність НПП «Зачарований край».