• --
  • :
  • --
  • |
  • року



Архів новин Пошук новин RSS


< Попередня новина

«Зачарований край» вітає українців зі святом покрови Пресвятої Богородиці, а також з Днем захисника Вітчизни та Днем українського козацтва!


14 жовтня Вітаємо українців з потрійним святом – світлим Днем святої Покрови Пречистої Богородиці, з Днем Українського козацтва та з Днем захисника України!
Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, що передалися нам від пращурів. День Покрови Пресвятої Богородиці – свято, що знайшло своє продовження в часи Запорізької Січі, як захист Українського козацтва. Наші козаки вважали Пресвяту Богородицю своєю заступницею. Звертаючись до неї, вони казали: «Покрий нас чесним своїм Покровом та захисти нас від усякого зла!».
Ідея козацтва щільно переплелася з історією українського народу. І сьогодні козак – це не той, хто одягнений у шаровари. Козак – це перш за все, воїн за духом, але воюватиме він тільки за одну річ – за свободу! 
У цей день ми вітаємо усіх українців, які відчувають себе козаками!
Також 14 жовтня вітаємо мужніх чоловіків, захисників України. Це свято, вважається досить новим, але зберігає в собі історію багатьох століть. 
Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України, водночас цей день – уособлення  свята усіх чоловіків.
З нагоди Дня захисника Вітчизни вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України та бажаємо успіху тим, у кого іспит на нього ще попереду. 
Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам. 
У цей день ми вітаємо людей, котрі відстоюють цілісність нашої країни, захищаючи кожного з нас, тих, хто служить у Збройних силах України, а також інших підрозділах, спрямованих на захист країни. 
Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.
Щиро бажаємо вам, щоб Божа Мати завжди охороняла і берегла вас від бід, ворогів і ударів долі. Міцного здоров'я вам, щастя, наснаги у відродженні найкращих національних традицій, плідної праці на благо народу, задля слави нашої рідної України!