• --
  • :
  • --
  • |
  • року



Архів новин Пошук новин RSS


< Попередня новина

НПП «Зачарований край» запрошує долучитися до районного екологічного заходу «Година Землі 2018 – зв'язок з природою Планети»


  Мільйони людей щороку долучаються до Години Землі. Це міжнародна кампанія, ініційована Всесвітнім фондом природи WWF, під час якої люди та організації на одну годину символічно вимикають зайве освітлення та електроприлади, щоб об’єднатися та показати готовність до дій заради майбутнього планети. Мета Години Землі – привернути увагу до екологічних проблем та надмірного споживання природних ресурсів.
 
  24 березня 2018 року о 20:30 хвиля Години Землі прокотиться планетою вже вдванадцяте, для українців вона буде десятою. Тема цьогорічної кампанії – Connect2Earth (“Злови зв'язок з Землею”) – підкреслює, що люди почали втрачати зв’язок з планетою, відірвані від Землі, тож ми запрошуємо всіх відновити зв'язок і почати дбати про природу навколо.
 
  Вже майже 40 міст України висловили свою підтримку Годині Землі і запланували просвітницькі заходи в межах кампанії. Це також організації та навчальні заклади, які продовжують долучатися до кампанії щодня, щоб бути частиною міжнародного руху, що прагне стати на шлях сталого розвитку та зберегти нашу планету. 
 
  НПП «Зачарований край» уже кілька років поспіль активно долучається до Години Землі: цього року ми втретє оголошуємо про проведення районного екологічного заходу «Година Землі 2018 – зв'язок з природою Планети». 
 
  До участі у районному екологічному заході запрошуються усі бажаючі: учні, діти, дорослі, організації. Напередодні офіційного дня Години Землі, НПП «Зачарований край», у п’ятницю, 23 березня, у актовій залі РБДТ, проведе еко-захід за участі учнів шкільних лісництв (Ільницьке, Осійське, Підгірнянське) парку, учні школи-інтернату та екогуртківці спортивно-гуманітарного ліцею з Ільниці. Діти виконають екологічні пісні, інсценують казки про природу, виступлять з презентаціями. 
 
  Кожен небайдужий може долучитися до еко-заходу «Година Землі 2018 – зв'язок з природою Планети»: потрібно намалювати малюнок про збереження природи або будь якого екологічного спрямування, продекламувати вірш даної тематики, або прийти на наш захід, щоб висловити свою підтримку збереження нашої Планети. 
 
  Під час організації заходу з присутніми дітьми проведемо майстер клас з виготовлення штучних ранньоквітучих рослин, будемо пригощати дітей чаєм з печивом, а найкращі художні роботи та за виконані вірші дітей нагородимо призами. 
 
  Зловіть зв’язок з Землею цієї Години Землі, дбайте про природу кожного дня, щоб квітуча та біорізноманітна планета була не лише реаліями сьогодення, але й майбутнього. 
 
  Природа дає нам не тільки естетичну насолоду, але й послуги та багатства, без яких неможливо уявити наше життя - чисту воду, повітря, клімат, їжу, ресурси та багато іншого.