• --
  • :
  • --
  • |
  • року



Архів новин Пошук новин RSS


< Попередня новина

НПП «Зачарований край» разом з ФАО оголошує конкурс малюнків про ліс


Дорогі діти та юнацька молодь!
Якщо ви у віці від 5 до 19 років і маєте художній талант – запрошуємо вас узяти участь у Європейських Тижнях лісу-2017 «Art Contest.» 
Все, що вам потрібно зробити, це намалювати малюнок або картину, яка ілюструє тему: «Ліс – наше спільне благо». 
Висловлюйте свої ідеї про європейські ліси та їх переваги і діліться ними з іншими людьми по всьому світу! Ваш малюнок або картина може з`явитися  в спеціальній виставці в рамках проведення Тижня європейських лісів у Варшаві (Польща), 9-13 жовтня 2017 року, або розміщений у календарі Тижня європейських лісів. 
ХТО МОЖЕ БРАТИ УЧАСТЬ? Конкурс мистецтва Тиждень європейських лісів відкритий для дітей і молодих людей у віці від 5 до 19 років. Є три категорії вікової групи для участі в конкурсі: вік від 5 до 8 років , з 9 до 12, і вік з 13 до 19 років. 
ЯК Я МОЖУ ВЗЯТИ УЧАСТЬ? Малюнки або картини можуть бути створені в цифровому вигляді, або намальовані з використанням фарб олії, акрилу чи акварелі, або пофарбовані за допомогою ручки, олівців, крейди, деревного вугілля. 
Щоб подати свою роботу на конкурс, потрібно відсканувати або сфотографувати малюнок чи картину і прикріпити як JPEG  разом із заповненої форми заявки, яка доступна за посиланням  www.fao.org/about/meetings/european-forest-week/art-contest
Переможців малюнку визначатимуть за кожною віковою категорією. 
Крайній термін подачі заявок 31 липня 2017 року. 
ЯКІ ПРИЗИ? Переможці та призери будуть оголошені на сайті Тижня європейських лісів під час проведення Тижня європейських лісів, з 9 по13 жовтня 2017 року. 
Малюнки також будуть представлені на виставці у Варшаві під час проведення Тижня європейських лісів і опубліковані в календарі Тижня європейських лісів. 
Переможці та призери отримають копію календаря, що містять їх малюнок або картину та отримають додаткове свідоцтво про визнання переможця цього конкурсу. 
  Для отримання детальної інформації про Тиждень європейських лісів і побачити повні правила конкурсу, будь ласка, відвідайте веб-сайт Європейського тижня лісу www.fao.org/about/meetings/european-forest-week/en/