• --
  • :
  • --
  • |
  • року



Архів новин Пошук новин RSS


< Попередня новина

День працівника лісу


Із метою формування і пропагування позитивного ставлення до лісу та праці, спрямованої на його збереження і відновлення в Україні щорічно відзначається День працівника лісового господарства. 
 
 Цьогоріч святкове дійство  на Закарпатті відбулося 16 вересня у м. Берегові на площі Кошута. Участь взяли трудові колективи лісгоспів Закарпаття, керівництво області, учні шкільних лісництв, представники громадських організацій, запрошені, гості. 
 
 Варто відзначити, що учасниками заходу вкотре стали дирекція і колектив НПП «Зачарований край». Відрадно, що в рамках святкування відбулася церемонія нагородження кращих працівників. Вручено грамоту Закарпатської обласної ради директору НПП «Зачарований край» Василю Фенничу, почесну грамоту Держлісагентства помічнику лісничого Ільницького лісництва НПП «Зачарований край» Марині Матіко, подяку Голови Державного агентства лісових ресурсів України лісничому Ільницького лісництва НПП «Зачарований край» Станіславу Кампу. Також нагороджено грамотами Закарпатського обласного управління лісового і мисливського господарства заступника директора з наукової роботи Шишканинця Івана, головного бухгалтера Горзов Ганну, економіста Чопея Юрія та інспектора з охорони ПЗФ Магурського Василя. 
 
 Всі охочі мали змогу детально ознайомилися із роботою установ краю, діяльність яких спрямована на збереження та примноження лісового фонду. Також взяти участь в майстер-класах і конкурсах з висадження лісових культур, виготовлення дерев’яної продукції, придбати сувеніри на пам'ять, скуштувати смачні страви тощо. На завершення гості могли насолодитися концертною програмою, яку створили художні та фольклорні колективи області, Народний артист України Олександр Пономарьов.